renovation concept

El renovering i Skåne


Bränder orsakas ofta av föråldrade elsystemen. I gamla hus kan det därför vara värt att byta ut det gammla elsystemet då det kan vara dammigt och farligt. En elrenovering och nytt elsystem kräver en mycket skicklig yrkesman eftersom det finns risker kring el. 

Är ditt elsystem i behov av förnyelse? Det kan det definitivt vara smart att tage fatt i en elektriker byta ut det, speciellt om du tror att det kan finnas farliga risker att något skulle gå fel. Äger du en gammal lägenhet eller ett hus som är mer än 60 år gammalt så kan det vara mycket smart att kontakta en behörig elektriker för tjek.  En elrenovering kan dock kosta en slant, men är värt kostnaderna om man ser till riskerna som i sin tur kan stiga ännu mer om du låter det vara som det är. 

Elrenovering vid behov av mera ström

Om din familj har vuxit har dina krav på mäng av ström ökat ännu mera. En elrenovering är rätt tid att installera ytterligare uttag på varje vägg. Familjer har olika behov av extra utag och kontakter, till exempel:

  • Ett hemmakontor med några datorer och skrivare
  • Barnrum med tv och videospel
  • Flera köksapparater
  • Nytt hemmabio

Om du använder flera strömuttag och förlängningssladdar för dina dagliga uppgifter är det tid till en elrenovering. Din professionella elektriker kan inkludera extra uttag i din renoveringsplan för att lösa besväret med att koppla ur vissa apparater innan du ansluter andra. Vi är en behörig elektriker Skåne som erbjuder elrenovering i fölgande områden:

När nu har behov af en elrenovering eller nytt el

Föråldrade paneler har begränsningar på tillgängligt utrymme för att lägga till kretsar eller så har de säkringar. Många gamla paneler har låg kvalitet eller helt enkelt slutar fungera och måste bytas ut.

En elrenovering eller nytt el rekommenderas eller behövs vanligtvis för att öka kapaciteten för den befintliga servicen. Med alla nya apparater och moderna enheter som vi nu har i våra hem, finner vi att äldre hem bara inte har tillräckligt med ström för att hantera den ökade efterfrågan.

Kontakt Norh Elektriker Skåne för ett gratis kostnadsförslag på en el renovering här.

Likande

Cookies & Vigtig Info

Just nu kan man bara hyra oss i Danmark och för tillfället går behörighetskrävande jobb via tredje part, läs her för mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.