Specialist i ett rums ventilatorer med varmeåtervinning - vi kan både borra hål i mutsten, beton och tegel - elektriker och diamantborrare

Ventilation montering och installering i Skåne

Specialist i ett rums ventilatorer med varmeåtervinning.

Vi installerer ventilation i småhus och i lägenheter i hela Skåne. Vi tillbyder Dansk kvalitet till en låg pris på värmeåtervinning ventilatorer. 

Så kallat ett rums ventilatorer har de seneste år växt i popularitet i Danmark. Norh monterer märken som DUKA ventilation, Thermex och Quantum HR, som er ett rumt ventilationen av bästa kvalitet.

Norh har behörighet till att montere dessa produkter och kan erbjude montering og borring af hål från 9.500kr + moms. i hela Skåne. Med ett rums ventilator från 14.500kr + moms. 

Kontakta oss för installation av ventilation i hele Skåne och få en fast pris inklusive behörig montering på ett rums ventilator til badrum, sovrum, kök eller vardagsrum.  

Ventilation montage & installering Skåne, 1. rums ventilator
Ventilation montage & installering Skåne, 1. rums ventilator

Likande

Cookies & Vigtig Info

Just nu kan man bara hyra oss i Danmark och för tillfället går behörighetskrävande jobb via tredje part, läs her för mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.