Elektriker El jour

Flytta elcentral priser och info

Flyttning av elcentral –  regler om flyttning av elcentral og flyttning av el-central priser

Flyttning av el central – vad gäller

Det kan finnas många orsaker till att du vill flytta din el-central, till Norh upplever att de flesta kunder vi har vill ha flyttat sin el central i samband med renovering eller ombyggnad. Detta är  såklart förståeligt, specielt om el centralen tidigare har placerats där och är i vägen. Att flytta en el central kräver också att du får en auktoriserad elektriker att utföra jobbet. Som privatperson utan tillstånd är det olagligt att arbeta med hög ström, som en el-central används till.

Det är olagligt att flytta el-centralen själv

En av de främsta anledning till att att man behöver få en professionell att göra jobbet är att det finns många utmaningar i lagstiftningen när det gäller att flytta el centralen. Om du flyttar till exempel en gammal el-central anses den vara ny och måste därför följa den nya lagstiftningen för placering av nya el-centraler. Dessutom är det alltid riskabelt att arbeta med el när man inte har erfarenhet inom området själv. Det är därför  att du får ut en erfaren elektriker som gör jobbet ordentligt.

Hur mycket kostar det att flytta en el-central?

Det finns inget fast pris för hur mycket det kostar att flytta en el-central. Det beror på tidigare elinstallationer och dina önskemål. Om du vill dölja el-cetralen helt, kan det kräva mer arbete för elektriker än om den bara behöver flyttas några centimeter. Det rekommenderas därför starkt att du ringer runt till olika elinstallatörer och få offert flytta el-central. Efteråt kan du jämföra priser och bestämma vem som är bäst för uppgiften.

Du kan alltid få en pris på flyttning av el-central hos Norh, vi har priser från 5.000kr, utfyll formularet här och få en fast pris; 

Flyttning av elcentral -  regler om flyttning av elcentral og flyttning av el-central priser
Flyttning av elcentral -  regler om flyttning av elcentral og flyttning av el-central priser

Likande

Cookies & Vigtig Info

Just nu kan man bara hyra oss i Danmark och för tillfället går behörighetskrävande jobb via tredje part, läs her för mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.