Elektriker Skåne med El jour

Effektiv passage med dörrautomatik

Dörrautomatik är precis det som det heter, automatiska dörrar, dessa dörrar installeras för att dörrar ska kunna öppnas och stängas automatiskt, oftast används det på till exempel hotellet och inköpscenter. Det finns olika varianter av automatiska dörrar för olika behov. Enkel- och dubbeldörrar. Det finns också dörrautomatik för karuselldörrar. Enkel dörrar kan t.ex. användas till privat, t.ex. till hem som ska handicap säkras osv. Karuselldörrar ser du typiskt i stora industrier.  

Styrning av dörrautomatik kan ske på olika sätt, t.ex. med rörelsesensorer, armbågskontakt, fjärrkontroll eller passersystem.

Var installeras dörrautomatik?

Dörrautomatik kan installeras de flesta ställen både inomhus och utomhus. Vanliga användningsområden är dörrmiljöer med mycket persontrafik men också biltrafik, t.ex. entrédörrar till butiker och hotell och garager. Dörrautomatik används även på exempelvis hiss- och kontorsdörrar.

Norh låssmed och elektriker kan hjälpa med att montera dörrautomatik i Skåne, kontakta oss för mera info. 

Likande

Kontakt os

Vi har mycket att göra och kan därför inte altid svara på telefonen. Skriv gärna till oss via formularen så kontaktar vi dig så snart som möjligt