Byta elcentral, proppskåp Skåne, monteres av behörig elektriker i Kristianstad, Malmö, Höör, Lund og Hässleholm - Få gratis Offert

Byta elcentral, proppskåp Skåne

Kanske har du proppskåp med smältproppar som är mera än 50 år gammla i din fastighet, om det så är tillfället så kan det vara ersätta denna med en elcentral, ja också kallat elcentral med en livsräddande jordfelsbrytare. Det ökar säkerheten betydligt för din familj och i dit hem.

Jordfelsbrytaren som är byggt in i din elcentral/proppskåp ger ett extra skydd mot elolyckor, både brand och stöt. Om det uppstår ett fel på kabel eller apparat bryter den strömmen på ingen tid, dvs ca. 0.25ms.

En jordfelsbrytare kan vara den billigaste livförsäkring och ett bra komplement till andra nödvändiga åtgärder i et hems elinstallationer.

Har du gamla prslinsproppar i din elcentral eller i ditt proppskåp?

Med automatsäkringar som finns i en ny el-central ger ökad bekvämlighet, och är betydligt säkrare ock lättare att hantera än byta gamla porslinsproppar, när proppen går.

Hvad kostar det att byta en elcentral eller ett proppskåp i Skåne?

Att byta ut ett proppskåp med gamla porslinssäkringar till en ny modern og mer säker el-central med automatsäkringar kostar mellan 5.000 – 18.000 kronor efter rotavdrag, beroende på hur stor den nya el-centralen behöver vara i ditt tilfälle. För att kunna göra en korrekt bedömning av pris på elcentral och offert så behöver vi komma ut och titta på ditt proppskåp, kanske kan det räcka med en cirka pris med bilder.

För att bedöma uppdraget och ge rättvisande pris och offert rekommenderar vi att ni börjar med att taga kontakt till oss och komma med lite mera info. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Byta elcentral, proppskåp Skåne - Behörig elektriker
Byta elcentral - Nicolai Behörig elektriker i Skåne

Likande

Cookies & Vigtig Info

Just nu kan man bara hyra oss i Danmark och för tillfället går behörighetskrävande jobb via tredje part, läs her för mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.