Elektriker priser Skåne - Hvad kostar det att anställa en elektriker t.ex. i Malmö, Lund, Kristianstad, Hässleholm och i Höör?

Elektriker priser Skåne

Vad kostar en elektriker i Skåne, det är förmodligen denna fråga som du söker svar på. Vad din elektriker vill kosta är inte så svart och vitt. Att anlita en elektriker på timpris kan några gånger bli billigare. Men om du har otur, så kan det bli mycket dyrare. Här är några prisförslag på från priser, på vad en elektriker kan kosta i timmen, i Skåne.

Elektriker priser exempel:

Belysningsinstallationer t.ex. uppsättning av lampor:

Elektriker 490:-/h +25% moms.

El service, kraftfulla installationer:

Elektriker 690:-/h +25% moms.

Installation eller service av solel/solceller:

Elektriker 895:-/h +25% moms.

Bil Kostnad:

Servicebil debiteras  oftast minimum 350:-/tillfälle +25% moms.
Hos oss indgår servicebil alltid i elektriker prisen. 

Jour priser elektriker

Att betale en elektriker på “stand buy” koster mycket för en elfirma och det är därför priserna är högre än normalt vid beställning av jourelektriker. 

Vi tar mellan 2.200 och 3.800 för en jourutryckning i Skåne. Önskar du en mera fast pris är du välkommen till att kontakta oss, så gör vi vårt bästa för att du ska få en så säkra elektriker priser som möjligt.

 

 

El mätare och elektriker timmepris

Likande

Cookies & Vigtig Info

Just nu kan man bara hyra oss i Danmark och för tillfället går behörighetskrävande jobb via tredje part, läs her för mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.