Elektriker Malmö

Elektriker Malmö El Jour 24/7

Elektriker Malmö med El jour

Elektriker Jour Malmö

Behörig elektriker Malmö som kör i hela Skåne, inkl. akut låssmed och elektriker eljour Malmö, behöver du en elektriker akut i Malmö, så kan du alltid  ringa till oss hos Norh elektriker Malmö, 24 timmar i dygnet. När du hyrer oss så får du en elektriker i Malmö som går upp i säkerhet och kvalitet. Vi är kända för våran flexibla el service og har alltid en duktig elektriker Malmö med el jour nära dig, som är redo till att komma ut och hjälpa dig vid akut behov av en el jour elektriker Malmö. Du kan läsa mera om de områden som vi kör till dagligt i resten av Skåne, här;

Elektriker Kristianstad
Elektriker Lund
Elektriker Tollarp
Elektriker Hässleholm
Elektriker Höör

Malmö – södra Sveriges största stad

Malmö stad är ett viktigt område för vårt elektriker företag. Över hela Malmö pågår kraftfulla satsningar och förbättringar för dagens och morgondagens Malmöbor. Som elfirma i Malmö är en del av de många projektér. Fast det ibland blir lite stökigt. Men där det står en byggkran eller finns en grop – där finns det också en plan. 

Tillsammans vill vi hos Norh elektriker Malmö vara med till att skapa ett hållbart Malmö på lika villkor för alla. En tät, grön och levande stad, där alla trivs, vill fortsätta att leva och må bra.

Norh är en elektriker Malmö och låssmed Malmö som erbjuder snabb akut elektriker el jour service i Malmö när det bränner på och när du behöver hjälp av en elektriker Malmö här och nu. Kanske har du haft problem eller otur med din el i längre tid eller kanske uppstår ett problem akut. Så kan Norh elektriker Malmö hjälpa. Vi utförer inte bara akuta ärenden, utan vi utförer såklart också vanlige el uppgifter. Några av de vanligaste el uppgifter som vi utför är:

  • Renovering och reparation av elinstallationer
  • Nybygge och nytt el i Malmö
  • Uppsättning av lampor och belysning
  • Akut el jour Malmö
  • Duka One och ventilation
  • Alarmsystem och övervakning
  • Klimatanlägg
  • Låssmed Malmö
  •  Nya elinstallationer
 

Norh är ett erfaret svenskt och danskt elektrikerfirma som utför eltjänster både i Skåne och i Köpenhamn. Vi har en elektriker Malmö lokalt och kan därför köra ut till dig i områden innom  en timma.

Utöver elektriker Malmö, så har vi en låssmed Malmö som hjälper personer som låst sig ute eller har behov av inbrottssäkring. Vi har också en låssmed till bil i Malmö! Vi har de verktyg som behövs för att öppna de flesta bilar. Ring vår låssmed til bil och elektriker Malmö för att höra om vi kan hjälpa sig med att öppna din bil eller ditt akuta elproblem.

Elektriker Eljour Malmö – Ring nu, så hjälper en av våra behöriga elektriker i Malmö dig innom en timma i hela Skåne, vid vanliga akuta elfel t.ex:

 

Vanliga frågor som vår elektriker Malmö ofta svarar på;

Har Norh elektriker Malmö autorisation/behörighet?

Ja, det har vi, vi jobbar med kvalitetssäkring på alla våra jobb.

Hvad kostar en elektriker i Malmö?

Olika uppdrag, olika elektriker priser, ring eller skriv och hör vad ditt jobb vill kosta i elektriker timmepris med mera. 

Kan ni lösa mitt problem med ström här och nu?

Det är lite 50/50 om ditt problem kan lösas här och nu. Om vi inte kan lösa allt vid ett tillfälle så gör vi så att ni får tillfällig ström.

Vad betyder det att ni är ett svensk/danskt firma? 

Det betyder att Nicolai som är vår duktiga danska elektriker i Malmö kan köra ut till dig, innom en timma. Nicolai bor i hjärtat av Skåne och det är därför sällan långt avstånd till dig, om du bor i Skåne.

Är Norh elektriker Malmö med i facket?

Då vi primärt är ett danskt firma med butik i Sverige, så är vi medlem av Tekniq som är Danmarks svar på Det Svenska el förbundet elektrikerna. Alla som jobbar i Norh, får en rättvis lön och alla våra anställda elektriker trivs på jobbet. Miljö och jämställdhet är vigtigt för oss!

Norh elektriker Skåne

Cookies & Vigtig Info

Just nu kan man bara hyra oss i Danmark och för tillfället går behörighetskrävande jobb via tredje part, läs her för mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.